side-area-logo

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan SV Quintus, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en SV Quintus ontvangt hiervoor geld in de clubkas. 

Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar SV Quintus. 

En nogmaals, het kost je niets extra! 

Wil je SV Quintus ook GRATIS sponsoren? 

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van SV Quintus. Voor jou een kleine moeite, voor SV Quintus zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op de homepagina of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het? 

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie ontvangen wij op onze bankrekening. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde.  

Je blijft anoniem 

Noch SponsorKliks, noch SV Quintus weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor SV Quintus is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Dus doe je online bestellingen via SponsorKliks!

SV Quintus