side-area-logo

Wij zijn in samenwerking met de gemeente Bronckhorst in februari 2020 gestart met Walking Handball. Een nieuwe beweegvorm voor dames en heren van 45 jaar en ouder, die op een plezierige en ontspannen manier aan hun fysieke fitheid willen werken. Walking Handball is een variant van handbal, waarbij niet wordt gerend. Het uitgangspunt is lekker blijven bewegen met bal voor dames en heren, waarbij direct contact tussen personen zoveel mogelijk wordt vermeden. Het is daarom uitermate geschikt voor senioren. Elke training wordt gestart met een goede warming-up en het rekken en strekken van spieren, vervolgd met (hand)balgerichte oefeningen. Dit wordt afgewisseld met circuittrainingen en andere spierversterkende oefeningen en ook met verschillende spelactiviteiten. Alles op het niveau wat deze groep aankan, waarbij plezier en ontspanning voorop staat.

Handbal is een teamsport en dat maakt ook deze variant zo leuk. Het sociale contact is namelijk minstens zo belangrijk. Kom je donderdags ook gezellig meedoen om op een plezierige en ontspannen manier aan je fysieke fitheid te werken?

De trainingen zijn op vrijdagavond van 18.00 – 19.00 uur in Sporthal De Kamp Sarinkkamp 7 in Hengelo GLD onder begeleiding van een trainer. Je mag drie keer gratis meetrainen. Voor meer informatie: info@svquintus.nl.

SV Quintus