Welkom bij handbalvereniging SV Quintus

Handbalvereniging SV Quintus is een mooie vereniging binnen een dynamische sport.
SV Quintus is de enige vereniging binnen de gemeente Bronckhorst, waar de handbalsport wordt beoefend. Onze vereniging telt bijna 100 leden, verdeeld over 9 teams. De teams bestaan uit een dames- en 2 heren seniorenteams en 6 jeugd teams voor jeugd van 5 t/m 18 jaar.

De ambitie van onze vereniging is om de handbalsport op een zo hoog mogelijk niveau uit te oefenen passend bij mogelijkheden van de spelersgroep. Daarbij horen elementen als teamsport, samenspel, sportiviteit en plezier. De jeugd heeft de toekomst, vandaar dat we veel energie steken in onze jeugd.

SV Quintus is ontstaan uit de handbalvereniging van de Keijenborgse Girls. Door de oprichting van een herenteam kwam ook de behoefte aan een naamsverandering.

Wij trainen in sporthal De Kamp in Hengelo Gld. op donderdagavond, vrijdagmiddag en -avond en in sporthal De Lankhorst in Wichmond op dinsdagavond. De wedstrijden worden op zondag gespeeld in sporthal De Kamp.