Schoolhandbaltoernooi groep 3/4 en 5/6 - 8 februari

Hengelo (Gld), 17 januari 2017

Betreffende: Schoolhandbaltoernooi groep 3/4 en 5/6

Geachte ouder, verzorger,

Op woensdagmiddag 8 februari zal er door handbalvereniging Quintus een schoolhandbaltoernooi worden georganiseerd voor de basisschooljeugd uit de groepen 3/4 en 5/6. Het toernooi vindt plaats in sporthal de Kamp, te Hengelo. Het toernooi start om 14.30 uur en eindigt rond de klok van 17.00. Een sportief toernooi waar plezier en bewegen voor de jeugd voorop staat.

Voor wie?
Het toernooi is voor alle kinderen uit de groepen 3 t/m 6. Er worden twee aparte competities gespeeld met teams uit groep 3/4 en teams met kinderen uit de groepen 5/6. De wedstrijden worden gespeeld op mini handbalvelden. Je speelt vijf tegen vijf, inclusief keeper. Je kunt je inschrijven met een meisjes- , jongens- of mixteam. Deelname is niet verplicht. Natuurlijk mag je ook publiek meenemen, zoals ouders en leraren.

Coach
Elk team dient zelf voor een coach te zorgen. Als coach hoef je niet per definitie verstand te hebben van de handbalsport. Deze heeft vooral als taak dat het desbetreffende team op tijd bij de wedstrijden is en dat ieder kind voldoende aan spelen toekomt. Elke coach krijgt tijdig informatie over het handbalspel doorgestuurd.

Aanmelden
Met behulp van het aanmeldformulier kan een team zich opgeven. Het aanmeldformulier (download klik hier) ligt bij de leerkracht of men kan het terugvinden op de volgende website: www.svquintus.nl. Er moeten minimaal 5 spelers aanwezig zijn om een team te kunnen vormen. Tevens dient men een teamnaam te vermelden en het e-mailadres van de coach aan te geven. Opgave kan uiterlijk tot en met donderdag 2 februari.

Informatie
Voor meer informatie over het schoolhandbaltoernooi kan men contact opnemen met Rob Wentink (06-22973267). Ook is het mogelijk om vragen te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik hoop u tot zoverre voldoende te hebben geïnformeerd.

Met sportieve groet,

Rob Wentink