POTGROND & MESTACTIE 2017

Handbalvereniging SV Quintus (Hengelo Gld.) houdt weer haar jaarlijkse potgrond en mestactie.

Lees meer...

Schoolhandbaltoernooi groep 3/4 en 5/6 - 8 februari

SCHOOLHANDBALTOERNOOI GROEP 3/4 EN 5/6

Hengelo (Gld), 17 januari 2017

Betreffende: Schoolhandbaltoernooi groep 3/4 en 5/6

Geachte ouder, verzorger,

Op woensdagmiddag 8 februari zal er door handbalvereniging Quintus een schoolhandbaltoernooi worden georganiseerd voor de basisschooljeugd uit de groepen 3/4 en 5/6. Het toernooi vindt plaats in sporthal de Kamp, te Hengelo. Het toernooi start om 14.30 uur en eindigt rond de klok van 17.00. Een sportief toernooi waar plezier en bewegen voor de jeugd voorop staat.

Lees meer...

Sponsoring Dames C-jeugd

De dames C-jeugd hebben een mooi nieuw tenue gekregen. Het tenue is gesponsord door Lenting Folietechnieken en Bestratingen uit Hengelo en Jets deuitenthuiskapster uit Doetinchem.

Lees meer...

Dames C speelden goede wedstrijd in nieuwe tenues

HENGELO – De teams van Handbalvereniging SV Quintus die zondag 20 november speelden, behaalden wisselende resultaten, net verloren of dik gewonnen. De Dames C speelden een winnende wedstrijd in hun nieuwe tenues.

quintus DC1 nieuwe tenues. Foto PR tn

Quintus Dames C1 in hun nieuwe wedstrijdtenues. Foto: SV Quintus

Lees meer...

Veel wisselspelers is geen garantie voor winst

HENGELO – Vier teams van Handbalvereniging SV Quintus speelden uit en twee teams mochten thuis in Sporthal de Kamp hun wedstrijd spelen op zondag 6 november. Een goed resultaat met winstpunten van vier van de zes wedstrijden. Veel wisselspelers is geen garantie voor winstpunten, ondervond de tegenstander van Quintus D2.

Lees meer...

Bijna alle winstpunten bleven in Hengel

HENGELO – Het publiek van Handbalvereniging SV Quintus kreeg mooie en succesvolle thuiswedstrijden te zien in Sporthal de Kamp op zondag 30 oktober. Maar één team verloor zijn match. De andere teams schreven winstpunten bij.

Lees meer...

Quintus Dames Recreanten starten winstgevend

HENGELO - Donderdagavond 20 oktober mocht het dames recreantenteam van van Handbalvereniging SV Quintus de eerste wedstrijd spelen tegen de dames recreanten van Grol. Na een paar weken training te hebben gehad waren de dames klaar voor de eerste wedstrijd.

Lees meer...

Nieuwsbrief oktober 2016 gelanceerd!

Beste (shirt)sponsor of vriend en leden van SV Quintus,

Onze nieuwsbrief over activiteiten binnen onze vereniging is weer uit. U kunt deze nieuwsbrief downloaden via onze website.

Lees meer...

Quintus handbalteams allen op winst

HENGELO – Zaterdag 15 en zondag 16 oktober speelden de teams van Handbalvereniging SV Quintus allemaal een uitwedstrijd. De handbalteams zorgden voor mooie wedstrijden en namen allemaal winstpunten mee naar huis.

Lees meer...

Quintus HC1 wint van sterke tegenstander

HENGELO – Zondag 9 oktober genoot het publiek op de tribune van Sporthal de Kamp van mooie thuiswedstrijden van Handbalvereniging SV Quintus. Alleen de Dames C1 speelde uit, maar kwam wel met winst naar Hengelo terug. De Heren C1 haalden in de laatste tien minuten van de wedstrijd alsnog de winst binnen.

Lees meer...

Handbalcompetitie SV Quintus van start

HENGELO – Zondag 2 oktober kwamen acht teams van Handbalvereniging SV Quintus in actie voor hun uitwedstrijd. De resultaten van deze eerste wedstrijden waren zeer verdienstelijk: een gelijkspel en zeven keer winst.

Lees meer...

Aanvullende gegevens